Саша Боровик показав Михайлу Саакашвілі двір свого дитинства на Молдаванці

Губернатор Михайло Саакашвілі приймає активну участь у підтримці кандидата в мери від партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка та чинного радника голови облдержадміністрації Саші Боровика.
Губернатор і кандидат в мери Одеси зустрілися з мешканцями Молдаванки біля будинку на вулиці Лазарєва 4, де Саша Боровик провів своє дитинство. Михайло Саакашвілі закликав одеситів підтримати на виборах кандидата від «Солідарності».
«Настав час, щоб культурна, порядна, нормальна людина, пов’язана з Одесою, нарешті отримала шанс підняти це місто на радість усім нам» – сказав Михайло Саакашвілі.
«Ми говоримо – дайте нам шанс, у нас є програма розвитку мiста. Ми не будемо терпіти корупцію, ми чесні люди, дайте нам можливість все поміняти. Я дуже вдячний, що ви прийшли. У нас зараз відкрився штаб на Великій Арнаутській, 55. Приходьте. Тому що ми все робимо заради майбутнього дiтей, заради того, щоб їм було краще. Заради того, щоб ми як і раніше пишалися, що ми живемо в Одесі», – сказав Саша Боровик виборцям.
Саша Боровик відповів на всі запитання одеситів. Мешканці Молдаванки пообіцяли його підтримати. На зустріч також прийшли відомі артисти Олег Філімонов і Олексій Ботвінов, який став довіреною особою Боровика на виборах.
picturepicture_76538155130030_83234 picturepicture_4888049130031_23387