Саша Боровик зустрівся з виборцями у парку Горького

Зустріч кандидата у мери Одеси від партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка Саші Боровика пройшла у відкритому форматі. Будь-який одесит міг підійти і поставити питання, що його цікавило, поділитися своєю проблемою.
«Мені здається, що у Одесі ще не було нормальних виборів, коли кандидати виходять до людей і просто спілкуються. Сьогодні ми вже побували у Сільськогосподарському університеті, де розмовляли зі студентами і викладачами. Ми також ведемо активне спілкування в інтернеті», – сказав Боровик.
Одне з головних питань, яким переймаються люди – корупція. Саша Боровик виступив із рішучою критикою системи державних тендерів, де у вартість об’єктів від початку закладаються непомірні суми на хабарі. Кандидат запевнив виборців, що готовий докласти усіх зусиль, аби покінчити з цією порочною практикою.
Одесити, що прийшли на зустріч з кандидатом, позитивно оцінюють практику прямого спілкування з виборцями. «Саша Боровик зробить усе для того, аби Одеса розвивалась. Він не звик жити серед корупції, і я маю надію, що він очистить від неї Одесу. Бажаю йому усіх благ і перемоги на цих виборах»,- сказала одеситка Людмила Святославівна після спілкування з кандидатом на посаду мера.
Відкрита зустріч показала, що одесити готові до діалогу, готові прийняти нову команду людей з європейським мисленням, що змінюватиме стару малоефективну систему і працювати на користь міста та містян.
7 9 6 21