Саша Боровик зустрівся з молодими юристами

Кандидат у мери Одеси від партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка Саша Боровик зустрівся зі студентами Одеської юридичної академії.
Боровик робить ставку на молодь. Тільки активні, енергійні та перспективні в змозі гідно представити Одесу на міжнародному ринку, впевнений кандидат.
«Найголовніше, мені здається, для країни, яка зараз найбідніша у Європі – це можливість для молоді піднятися і зробити те, що зробила чеська молодь. Коли я приїхав до Праги в 91-му році, це була досить бідна країна. Середня зарплата була близько 100 доларів на місяць. І тепер через 25 років чеська молодь їздить по всьому світу, навчається у хороших університетах», – сказав Сашко Боровик.
Саша Боровик поділився власним досвідом перебування за кордоном з одеськими студентами. Розповів, як побудована система освіти в США. Молодь відгукується про кандидата від “Солідарності”, як про людину сучасну.
«З тими викликами, з якими стикається зараз сучасне суспільство, ми повинні йти шляхом досвіду таких людей і їх практики. Нововведення, нове мислення, це все має буті в сукупності. І найголовніше – це нова команда», – розповів одесит Володимир.
«Меру необхідно бути відмінним менеджером, тому що це все-таки управлінська посада, що, насамперед, пов’язана з роботою з людьми», – поділилася студентка Інга.
Юнаки та дівчата сповнені ідей. Вважають, що Боровик дасть їм можливість реалізувати свої бізнес-моделі. На зустріч з молодою інтелігенцією прийшов і відомий піаніст Олексій Ботвінов. Він є довіреною особою Саші Боровика, як кандидата на посаду мера Одеси. Музикант впевнений – підтримка освічених людей неминуче призведе до позитивних змін в усіх галузях суспільства.
Кандидат у мери Одеси від партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка Саша Боровик робить ставку на вільний стиль спілкування з одеситами і запрошує волонтерів приєднуватися до його команди.
picturepicture_73596815130725_79890