Кандидатка від «Солідарності» допомогла заасфальтувати двадцять один двір на Молдаванці

Завдяки кандидатці у депутати Одеської міськради від партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка Олені Фокіній двадцять один двір Молдаванки тепер може похизуватися новим асфальтом.
 
Місцеві жителі також помітили, що з дворів вивезли сміття і тепер там можна гуляти з колясками. Але більше за всіх асфальту тішаться діти, які раніше не могли у своєму дворі кататися на роликах.
 
«Тут дуже багато проблем. Люди втомилися від обіцянок і не очікували, що цю справу доведуть до кінця. Погода сприяла, дощів не було і ми все встигли», – сказала Олена Фокіна.
 
Під час перевірки якості асфальту Олена Фокіна отримала нові прохання від містян – у одному з дворів попросили відремонтувати розбиті сходи, на яких постійно перечіпляються мешканці Колонтаївської, а на Утьосова 14 не було воріт.
 
«Ці проблеми існують у Приморському районі і частині Молдаванки, тому що район непростий і жителі хочуть себе убезпечити», – розповіла кандидатка.
 
Врешті мешканці будинку на Утьосова самі вибрали зовнішній вигляд нових воріт, а на Колонтаївській скоро оновлять сходи.
 
скин3 Скрин 1 скрин2 Скрин4