Кандидат від БПП почав ремонт ділянки дороги по вулиці Лиманній

Сьогодні на вулиці Лиманній у Одесі, де розташований санаторно-курортний комплекс «Куяльник», почались роботи з розрівнювання ґрунту та ремонту дорожнього покриття проїжджої частини. Для ремонтних робіт ПАТ «Північтранс» було надано спеціальну техніку для ґрейдерування дорожнього покриття. Директор ПАТ «Північтранс» Юрій Савченко – кандидат у депутати одеської міськради від партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка.
На думку організаторів акції, за сприятливих погодних умов здійснити заплановані роботи вдасться за два дні.
«Ми не могли не відреагувати на прохання мешканців цієї вулиці, адже зараз осінь, почнуться дощі. Тут знаходиться не тільки санаторій, але й два заселених гуртожитки, а у кінці вулиці церква, куди і в гарну погоду важко дістатися через глибокі ями, а у погану і поготів», – розповів Юрій Савченко.
По словах місцевих жителів, останній раз асфальт тут стелили ще у 1961 році. Дорога знаходиться у такому зруйнованому стані, що машини їздять тротуаром, об’їжджаючи дерева та кущі.
«Машин дуже багато, тут і крамниця, і санаторій, і церква. Пройти можна лише у гумових чоботях, завжди багнюка. Дякуємо, що тепер ми не будемо відрізані від світу», – каже пенсіонер Микола Іванович.
IMG_9449