Депутати від БПП в Одесі підтримали проведення чемпіонату з дворового футболу

На стадіоні біля школи № 69 в Одесі на Іцхака Рабіна відбувся фінал чемпіонату дворових футбольних команд «Ліга Черемушек» при підтримці депутатів від партії «Солідарність» – БПП». Чемпіонат підтримав депутат Одеської обласної ради Андрій Івашов і депутат Одеської міської ради Олег Камінкер.

За підсумками змагань найкращою командою вже другий рік поспіль стала команда «Олімпік». Друге і третє місце розділили відповідно «Waves» і «Чайка».

Як розповів Євген Попеско – помічник депутата Одеської обласної ради від партії «Солідарність» – БПП» Андрія Івашова, змагання проводяться вже третій рік, і число учасників безперервно зростає.«Три роки тому депутати і меценат Сергій Лушев вирішили створити клуб, який об’єднає людей, які люблять спорт і активний спосіб життя. З нього і з’явилася футбольна Ліга. Цього разу в чемпіонаті взяло участь 12 команд, в тому числі хлопці з Таїрова і Ближніх Млинів. А це 200 чоловік », – зазначив Попеско.

Переможці чемпіонату отримали медалі, грамоти та футбольні м’ячі. Крім того, окремими призами були відзначені кращий голкіпер і бомбардир змагань.

«Ця ліга дає можливість тим, хто не займається професійно в якихось клубах або дитячих школах потренуватися і показати себе. Такі чемпіонати формують силу волі і бажання боротися до останнього», – впевнений власник символічного «золотого м’яча» Сергій Урідія, який забив у 18 матчах 29 голів.

futbol13 futbol17

futbol18 futbol23