Одеські партійці організували для дітей із зони АТО екскурсію в ботанічний сад та на комфортабельних електрокарах вулицями міста

Одеська територіальна організація партії «Солідарність» – БПП» організувала пізнавальний відпочинок для дітей із Станиці Луганська та Іловайська. Діти відвідали Одеський ботанічний сад і покаталися на комфортабельних електрокарах.

Як розповіла помічник депутата Одеської обласної ради від партії «Солідарність» – БПП » Сергія Паращенко Альона Дімова, подібні заходи партія проводить не в перший раз. «Діти приїхали до нас минулого тижня і за цей час встигли побувати на декількох екскурсіях, познайомитися з Одесою, побувати в Музеї цікавою науки. Ми намагалися зробити так, щоб дітям тут було цікаво і добре, щоб вони відчували підтримку всієї України і Одеси», – говорить Дімова.

Після екскурсії ботанічним садом, дізнавшись цікаві факти про рослини зі всього світу, а також після невеликого перекусу діти вирушили на Дерибасівську, щоб відвідати екскурсію на комфортабельних електрокарах. «Страшно усвідомлювати те, що зараз в Україні з’явилося нове покоління дітей війни, і розуміти, що вони бачили і пережили. Ми цілеспрямовано намагаємося дітей відволікти від цього. Даний захід направлено на те, щоб показати, що ми потрібні один одному», – зазначила помічник депутата Одеської міської ради від партії «Солідарність» – БПП» Віктора Наумчака Дарина Крамаренко.

deti6 deti11

deti8 deti13