Експертиза підтвердила версію Гончаренка: борги перед компаніями Курченка фіктивні – завтра відбудеться засідання суду

Завтра, 1 листопада о 14:00, відбудеться чергове засідання в Одеському апеляційному господарському суді у справі про передачу нафтопереробного заводу у власність Сергію Курченку.

Переломним моментом, завдяки якому Одеський НПЗ не передали в руки олігарха Курченка, стало депутатське звернення народного депутата Олексія Гончаренка. На сьогоднішній день була проведена експертна оцінка, яка підтверджує неправочинність боргів НПЗ перед компаніями Курченка. Це серйозний аргумент на користь раніше висунутої нардепом версії про плановану злочинну змову щодо передачі найбільшого державного підприємства олігарху пори Януковича.

Маючи правдиві дані про фіктивні борги, Одеська територіальна організація партії “Солідарність”-БПП” буде доводити цю справу до логічного фіналу, відстоювати інтереси країни і не допустить передачі стратегічно важливого підприємства у руки злочинців.

Нагадаємо, що скандальне рішення про реєстрацію заборгованості в розмірі 14, 5 мільярдів гривень прийняв суддя Зеленов 18 серпня. Визнання такого величезного боргу, який становить близько 95% від загальної суми, фактично означає, що Одеський НПЗ знову опиняється під контролем у подільника Януковича Сергія Курченка. Прокуратура Одеської області  та СБУ почали розслідування щодо рішення судді Зеленова.

foto_kurchenko foto_kurchenko2 foto_kurchenko3