Олексій Гончаренко: Самий чесний в Раді нардеп заробив мільйонні статки на депутатських запитах

Голова Одеської територіальної організації партії «Солідарність» – БПП », народний депутат України Олексій Гончаренко припустив звідки в нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука така велика кількість готівки, про яку він заявив у своїй декларації.

«Самий чесний і непідкупний радикал зареєстрував 145 тис. євро, 183 тис. доларів і 780 тис. гривень готівкою. Якщо підсумувати готівкові накопичення Мосійчука і поділити на ціни з прейскуранта, озвученого самим ділком на відомому відео, то це 30 депутатських звернень або 90 депутатських запитів. Так, скромно. Але на свічковий заводик вистачить», – написав політик на своїй сторінці в фейсбуці і прикріпив відео, на якому Мосійчук разом з бійцями «Азова» в 2014 році орудують в чужому офісі, вилучаючи готівку та інші цінності.

У свою чергу Мосійчук заявив, що на відео – експропріація награбованого родичкою Януковича, а гроші взагалі фальшиві.

«На цьому відео з Маріуполя від червня 2014 йде обшук офісу свахи Януковича, тобто тещі «Саші стоматолога». У ході обшуку було вилучено вогнепальну зброю, російські прапори, ватяні стрічки і фальшиві гроші», – пояснив радикал в коментарях до посту Гончаренка.

«Якщо почуття справедливості настільки не дає Мосійчуку спокою, то нехай він розповість про те, куди він подів вилучені цінності та майно – не в державну касу? Можливо, віддав на користь народу України, служінням якому він так завзято прикривається. Очевидно, що ні. До відома пана Мосійчука – експропріація експропріаторів і мародерство в дусі більшовицького гасла «Грабуй награбоване» – не одне і теж. Таке не можна виправдати, і це точно не той прояв гідності, за який боролася країна. Такі як Мосійчук трактують справедливість так, як їм вигідно, і зрозуміло, що так само він надходить не тільки під час особистого присутності там, де можна розжитися чимось раритетним або цінним, але і в сесійній залі – на офіційному місці роботи », – зазначив Гончаренко.