За підтримки депутата від БПП в Одесі відбувся борцівський турнір

В одеському клубі бойового самбо «Бастіон» відбувся великий борцівський турнір за підтримки депутата Одеської обласної ради від партії «Солідарність» – БПП» Андрія Івашова, присвячений 78-річчю створення цього виду боротьби та 70-річчя легендарного тренера клубу, який вже протягом багатьох років навчає молодих спортсменів. Микола Пасічник незважаючи на свій поважний вік, ходить босоніж по склу, розриває руками колоду карт і піддає своє тіло вогняному масажу.
У клубі «Бастіон» тренуються діти з 6-річного віку, серед них є й дівчата. Завдяки програмі для багатодітних і малозабезпечених сімей, організованою депутатом, діти займаються у клубі безкоштовно.
Як розповів депутат, актив партії співпрацює з клубом вже більше року, і намагається підтримувати його технічний стан на належному рівні. «Купуємо покриття, мати та інший спортивний інвентар для занять боротьбою. Нещодавно майже на голому ентузіазмі їздили у Львів на борцівський турнір. Але все пройшло вдало – наші одесити взяли кілька призових місць. Микола Антонович виховав чимало класних спортсменів, ми будемо робити все від нас залежне, щоб школа одеського бойового самбо розвивалася і поповнювалася новими бійцями», — зазначив Андрій Івашов.
Близько 100 молодих спортсменів показали свої навички і помірялися силою в реальних поєдинках. Переможці та призери отримали медалі та грамоти з рук прославлених спортсменів, а ювіляр продемонстрував ще кілька своїх цікавих трюків.

ivashov_turnir2 ivashov_turnir

ivashov_turnir3 ivashov_turnir4

ivashov_turnir5 ivashov_turnir7