За підтримки депутатів від БПП в Арцизі з’явиться сучасний спортивний майданчик

За підтримки депутатів Одеської обласної ради від партії «Солідарність» – БПП» виділені кошти на  будівництво сучасного спортивного майданчика розмірами 42х22 м біля Арцизького навчально-виховного комплексу «ЗОШ I-III ступенів №1-гімназія». Тут буде облаштовано поле для гри у міні-футбол зі штучним покриттям та глядацькими трибунами, суміщені баскетбольний і волейбольний майданчики. Також спортмайданчик обладнають новими турніками та тренажерами.

На сьогоднішній день вже змонтовано фундамент майбутнього стадіону, встановлено огородження, фундамент засипано щебенем. Якість проведення робіт знаходиться на особистому контролі депутата Одеської обласної ради від партії «Солідарність» – БПП» Сергія Паращенко.

«Фінансування робіт здійснюється з обласного бюджету у розмірі 300 тисяч гривень та за рахунок коштів приватного підприємства. Це гарний приклад партнерства між владою та бізнесом. Сьогодні на Одещині створюються відповідні умови, в яких наша молодь має можливість займатися спортом і пропагувати здоровий спосіб життя. Такі  добрі ініціативи завжди знайдуть підтримку депутатського корпусу обласної ради», – зазначив голова Одеської обласної ради, член партії «Солідарність» – БПП» Анатолій Урбанський.

arciz_sport arciz_sport3