До Дня матері одеські партійці організували майстер-клас для дітей з виготовлення листівок для Мам

До Дня Матері Одеська територіальна організація партії «БПП «Солідарність» організована майстер-клас з виготовлення листівок. Діти з багатодітних сімей готували своїми руками листівки для найріднішої людини на землі – Мами.

Такі заходи партійці організовують постійно, оскільки вони допомагають дітям розвивати творчі здібності. «Ми дуже трепетно ​​ставимося до виховання духу патріотизму та любові до своєї батьківщини. Цього разу діти будуть готувати листівки з поздоровленнями для своїх Мам, оскільки цієї неділі, ми святкуватимемо День матері», – говорить керівник Секретаріату Одеської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Валентина Шульц.

Після майстер-класа діти отримали солодкі подарунки та розвиваючі ігри.

Нагадаємо, що в Україні традиційно День Матері святкують 14 травня з 1999 року. У всьому світі День Матері святкують 13 травня, створення свята матері ініціювала молода американка Анна Джервіс з Філадельфії в 1908 році. Вона виступила з ініціативою вшанування матерів у пам’ять про свою матір, яка передчасно померла. Серед української громади День Матері вперше влаштував «Союз українок Канади» в 1928 році.

mamochka mamochka3

mamochka4 mamochka5