Депутати від БПП в Одесі відзвітувалися перед виборцями про виконану роботу

Депутати Одеської облради і міськради від партії «БПП «Солідарність» Андрій Івашов і Олег Камінкер запросили всіх жителів Черемушек заслухати звіт і висловити свою думку щодо їх роботи.

Першим виступав депутат міської ради від БПП сьомого скликання, член постійної комісії з питань освіти, спорту, культури і туризму Олег Камінкер. Як завжди, основними питаннями в його звітній доповіді була робота з житлово-комунальним господарством. У році, що минає було підготовлено і подано в різні органи державної влади, місцевого самоврядування та до комунальних служб міста понад 650 депутатських звернень, більшість з яких була в підсумку вирішена позитивно. Завдяки втручанню Олега більше 20 одеситів отримали матеріальну допомогу на придбання газових лічильників, більше 40 надано допомогу в придбанні ліків та близько 50 субсидії на оплату житлово-комунальних витрат.

В рамках роботи громадської приймальні надана безкоштовна юридична допомога в сфері сімейного, цивільного, житлового та трудового права. Жителі зверталися до депутата за допомогою в оформленні процесуальних документів для звернення до судів та органів державної влади. За зверненнями Олега департаментом праці та соціальної політики громадянам виділено близько 23 тисяч гривень матеріальної допомоги.

«Ще в період виборчої кампанії ми визначили дату звітний зборів. Щороку на початку грудня ми вирішили зустрічатися з виборцями і підводити підсумки. Результатами цього року особисто я залишився задоволений, нашій команді вдалося багато зробити у сфері житлово-комунального господарства і допомоги одеситам в соціальних питаннях. Особливо вдалою мені здається робота нашої фракції в міській раді по виділенню грошей одеситам на установку лічильників обліку тепла і звернень громадян у зв’язку з неправомірними діями «Інфоксводоканала», – підкреслив Олег Камінкер.

Ще більше двохсот одеситів отримали різну матеріальну допомогу та субсидії завдяки втручанню депутата Одеської обласної ради сьомого скликання від партії «БПП «Солідарність», члена постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, культури, спорту і туризму Андрія Івашова. Він є активним співрозробником програми «Розвиток туризму та курортів в Одеській області на 2017-2020 роки», ініціатором створення програм щодо забезпечення в Одеській області дітей-сиріт житлом, а також програм оздоровлення та відпочинку.

Близько 800 жителів звернулися до нього в громадську приймальню, з них 670 з письмовими заявами. Надана безкоштовна юридична допомога з різних питань. У багатьох п’ятиповерхівках на Черемушках безкоштовно замінили старі віконні блоки на нові склопакети. За більш ніж 20 адресами зроблений ремонт водо і теплопостачання, а також ремонт покрівлі будівель.

Андрій Івашов надає регулярну підтримку борцівському клубу «Бастіон», в якому працює відомий силач і тренер Микола Антонович Пасічник. Юні самбісти в цьому році отримали форму, обладнання, медалі, дипломи та інше приладдя для занять боротьбою.

Великий обсяг роботи депутатів займає допомогу ОСББ. Нові колективні об’єднання жителів все частіше наштовхуються на небажання монополістів працювати в правовому руслі. Під тиском справедливих вимог одеситів і депутатів «Інфоксводоканал» в черговий раз відступився і погодився сісти за стіл переговорів.

Багато жителі району на зборах виступили зі словами подяки на адресу депутатів, які після закінчення ще довго спілкувалися зі своїми виборцями.

Отчет депутатов отчет депутатов2

отчет депутатов3 отчет депутатов4

отчет депутатов6 отчет депутатов7