За сприяння Миколи Дерев’янка команда з Великомихайлівського району взяла участь у змаганнях «IRON GAMES 2018»

Нещодавно в Генічеську  (Херсонська обл.) відбулися змагання з пауерліфтингу «IRON GAMES 2018», які проводила  WPA Ukraine. В престижному турнірі взяли участь близько  70 спортсменів із південних областей України, Дніпра, Києва, Маріуполя, Львова, Одеси.

В тому числі, за фінансової підтримки з благодійного фонду депутата Одеської обласної ради від Партії «БПП «Солідарність»  Миколи Дерев’янка, в змаганнях взяла участь і команда з Великомихайлівського району,  з села Великоплоського «Святогор».

У її складі виступили Максим Іванов, Сергій Догадаєв, Олексій Шульгін (тренер). Хлопці продемонстрували бойовий характер, спортивний гарт, залізну волю і досягли високих показників. Максим в категорії 56 кг, жим лежачи, виборов перше призове місце, Сергій в категорії 75 кг здобув перемогу в жимі лежачи та багатоповторному жимі (вага штанги – 55 кг), їхній наставник Олексій в категорії 100 кг, в жимі лежачи – перше місце, а в багатоповторному жимі (вага штанги – 125 кг)  виборов срібло.

 

«Тож нам є ким пишатись! – каже депутат Микола Дерев’янко. – Щиро вітаємо плоськівський «Святогор» з черговими здобутками та бажаємо нових спортивних успіхів у  майбутньому».