Патійці Саврані зустрілися з соціальними працівниками району

Члени Савранської районної партійної організації тісно співпрацюють з державними структурами району. Тому саме депутатів районної ради від «БПП «Солідарність» запросили на своє зібрання соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру Савранської РДА. Вони розповіли голові депутатської фракції Діані Мудрій про те, що хвилює пенсіонерів. Разом із тим повідомили, що самотні непрацездатні громадяни селища Саврань, яких вони обслуговують, з радістю сприйняли відвідування депутатами самотніх громадян за місцем їх проживання. Це дає можливість тим, хто не може прийти до громадської приймальні, безпосередньо задати депутатам будь-яке питання, поділитися своїм баченням його вирішення.

«Таку увагу партійців наші підопічні дуже цінують. І завжди просять, аби депутати приходили до них якомога частіше. Адже такі візити підтримують їх морально,» – каже директор Терцентру Надія Брицька.

По завершенню зустрічі було визначено, до кого в першу чергу мають завітати депутати додому і вирішення яких питань чекають від них громадяни. Також призначена і наступна ділова зустріч. Вона відбудеться напередодні Дня соціального працівника, в якій візьмуть участь соціальні робітники усіх населених пунктів Савранського району.