Активісти БПП Білгорода-Дністровського привітали довгожительку з ювілеєм

Активісти Білгород-Дністровської міської організації партії БПП «Солідарність» продовжують великий благодійний проект, присвячений довгожителям та поважним людям.

Нещодавно партійці відвідали  Анну Іванівну Іванову. 12 травня довгожителька відсвяткувала свій ювілейний, 95-й День народження!

Поспілкуватися особисто з жінкою, на жаль, не вдалося – вона погано себе почувала. Втім розповів про близьку родичку зять В’ячеслав.

Народилася Анна Іванівна в Кіровограді, нині це Кропивницький. Після навчання  в школі, закінчила вчительський інститут. За часів війни непросто жилося усім, родина Анни не стала виключенням: вони пішки у саму спеку рятувалася від фашистів, втікали з міста у село, голодували, її дивом не забрали на роботи в Німеччину, дівчинка встигла заховатися.

З настанням мирного часу Анні Іванівні вдалося отримати освіту. Рік вона за розподілом відпрацювала на Західній Україні вчителем математики. За словами зятя, там Анна Іванівна увібрала в себе патріотичні переконання і досі вважає себе щирою українкою-бандерівкою.

«Родину знають та поважають в місті! Чоловік Анни Іванівни, Григорій Архипович  брав участь у бойових діях, а після війни продовжив військову кар’єру. З ним Анна Іванівна жила та працювала в Кіровограді та Германії, звідти родину військовослужбовця перевели до Білгорода-Дністровського, де вони і мешкають останні 50 років», – доповнила розповідь член міської організації партії Олена Кучеренко.

DSC_3510